Gazdátlan ruhák

Kedves Szülők!

Az iskolában nagy mennyiségű elhagyott ruhadarab halmozódott fel. Ezen holmik tárolása tűzveszélyes, és sok helyet vesz igénybe az épületben.

2016. május 23-tól 26-ig a gazdátlan ruhadarabokat tanítási időben kihelyezzük a porta elé.

Kérjük a szülőket, hogy válogassák ki, és vigyék el saját gyermekeik ruháit!

Az idő leteltével a megmaradt holmikat a karitásznak fogjuk felajánlani.

Megértésüket köszönjük

6-os és 8-os gyermekek szüleinek figyelméb

Tisztelt Szülők!

2016. május 25-én gyermekük Országos Kompetenciamérésen vesz részt.

A mérés 8.00 órakor kezdődik, ezért kérjük, hogy a gyerekek legkésőbb 7.45-re érkezzenek meg az iskolába. Ez a nap tanítási napnak minősül, melyet a tanulók a mérésben való részvétellel teljesítenek. További kötelező tanórai foglalkozás számukra nem szervezhető. A felmérés vége előre láthatólag 12.00 óra, ezután a gyerekek hazamennek.

A tanulók erre a napra hozzanak magukkal tollat, vonalzót, számológépet, tízórait, valamint egy könyvet, amit olvashatnak, ha egy feladattal hamarabb elkészülnek.

A gyerekek által előzetesen hazavitt tanulói kérdőívet otthon, közösen töltsék ki, és legkésőbb a mérést követő napon adják le az osztályfőnököknek.

A kérdőív kitöltése nem kötelező, de az eredmények elemzésében jelentős segítséget ad. A kérdőív zárt borítékban is visszaküldhető, ebben az esetben így továbbítjuk.

Kérem Önöket, otthon hívják fel gyermekük figyelmét a mérés fontosságára!

Segítségüket köszönöm!

Budapest, 2016. május 17.

Üdvözlettel:

  Juhász Katalin
intézményvezető

Nyári napközis tábor

Tisztelt Szülők!

Az idei nyári napközis tábor a Sport Szabadidő és Rendezvényközpontban június 27 - augusztus 19-ig tart.

A június 27 - július 01-ig tartó időszakra az ÁMK-ban kell befizetni, melynek időpontja: 2016. június 15., szerda (700-1700).

A további időszakok befizetése a nyári tábor helyszínén történik, erről bővebben honlapunkon (www.kolozsvari.hu) olvashatnak.

A táborba jelentkezéshez szükség van egy adatlap kitöltésére, aminek leadási határideje: 2016. május 31., kedd 1530. Kérjük az időpont betartásával a jelentkezési lapokat a titkárságon leadni.

Az adatlap letölthető a honlapról, vagy kérhető a titkárságon.

Az adatlapokat azoknak a gyermekeknek is ki kell tölteni, akik a tábor bármelyik másik hetében szeretnék igénybe venni a napközit.

Részletes tájékoztató

Tudnivalók a leendő első osztályos gyermekek szülei részére

Képkivágás123.JPG

Gyereknap

Képkivágás.JPG

A tanító nénik sok érdekes játékkal, vetélkedővel, kézműves programmal készülnek. Lesz tűzoltó autó, lufi hajtogatás, arcfestés, csillámtetkó, zumba, aszfaltrajz verseny, krumpli foci, célba dobó, lufi taposó verseny és számos más érdekesség. A büfében palacsintát, süteményt, pattogatott kukoricát, szendvicset, üdítőt lehet vásárolni.

A versenyekre - melyeken a szülők részvételére is számítunk - előzetesen és a helyszínen is lehet nevezni. Várjuk az előzetes jelentkezéseket divatbemutatóra, pizsamások-hálóingesek focimérkőzésére, peonza versenyre, családi sportversenyre!

dssdgsfdgfdg.jpg

Tuesday the 31st. Joomla 2.5 Templates.