Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy

október 19-én 17 órától

fogadóórát

tartunk.

Bejelentkezni a felső tagozaton tanító tanárokhoz a titkárságon személyesen (a hivatali ügyek intézésének idejében), vagy telefonon (278-2130) lehet.

Alsó tagozaton, a tanító nénikhez a portán kihelyezett előjegyzési listán tudnak feliratkozni.

Béka avató

   2015.09.23-án ismét megrendeztük az ötödikesek számára kitalált Békaavatót.

   Az immár ötödikes diákoknak különféle „gusztusos” és mulatságos feladatot kellett végrehajtaniuk. Ezek közül is a csontikkal kapcsolatos feladat felől lehetett a legtöbbször sikításokat hallani, ugyanis a feladat lényege az volt, hogy a csukott szemmel fekvő gyermeknek gilisztát, csontikat helyeztek az arcára. Mindannyian biztosak lehetünk benne, hogy ez a lányok kedvence volt.

Ezen kívül- hogy a békaavatónak köze is legyen a nevéhez- mindenki jó közelről is megismerkedhetett egy teknősbékával. András bácsi ugyan vállalta, hogy az otthoni állományból igazi békát hoz, de azok ügyesebbnek bizonyultak, így az előző délutáni békavadászat a békák győzelmét hozta.

Az ifjú jelölteket az utcára is kivittük, ahol békaembernek öltözve mutathatták meg a járókelőknek, mennyire tudnak úszó mozdulatokkal futva énekelni.

A művészkedés irányába is eltértünk, így hát a gyerekeknek békát kellett rajzolniuk,de nem akárhogyan. Miután a szájjal rajzolt mesterművek készen lettek, a kis békáknak már csak kincset kellett keresniük, amit utána meg is ehettek persze.

   Az idei békaavatót is sikeresen teljesítette a legtöbb ötödikes, és természetesen mindenki túlélte. Szórakoztató délután volt és remélhetőleg jövőre ugyanilyen élvezetes avatónk lesz. A friss békák ugyanis már most elkezdték törni a fejüket, jövőre milyen válogatott próbatételekkel nehezítsék a mostani negyedikesek életét.

Tóth Zsozsó 7.z

  

Gyász: Elhunyt Deák Balázs

b_212_165_16777215_0___anyagok_kepek_cikkek_2015_julius_Bcs_Dek_Balzstl.jpgÉletének 73. évében elhunyt Deák Balázs, a Csepeli Diák Atlétikai Club edzője, testnevelő tanár.

A szomorú hír olyan kiváló szakember és pedagógus távozásáról érkezett, aki magas szintű képzettségével, szerény, de határozott személyiségével, nagyszámú fiatallal ismertette meg a mozgás örömét, az atlétika szépségét. Számtalan korosztályos bajnokot és válogatott versenyzőt pályára állító eredményes edzői munkája felnőtt szinten is jelentős teljesítményeket hozott. Deák Balázs kiemelkedő edzői, tanári munkásságára, mindig segítőkész hozzáállására a magyar atléták nagy családja, versenyzői, tanítványai, pályatársai sokáig tisztelettel emlékezni fognak.

 Nyugodjék békében.

XXI. KER. DUATLON DIÁKOLIMPIA 2015

KERÜLETI DÖNTŐ


Szeptember 23-án, ezen a kellemesen meleg, napsütéses délelőttön minden eddiginél több általános iskolás vett részt a már hagyományos duatlon versenyen. A Kerületi Duatlon Diákolimpia Döntőjére a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontba mintegy háromszáz diák jött el a kerület 6 általános iskolájából – a legnagyobb számban a Kazinczy, a Széchenyi, a Mátyás és a Szárcsa sportolni vágyó nebulói képviseltették magukat.

A verseny korcsoportokra bontva zajlott. A gyerekek az ifjúsági táborból indulva futva tették meg a táv első részét, majd visszaérve bringára pattantak, és rendőri biztosítás mellett a Hollandi úton mérték össze tudásukat – visszaérve pedig még egy kicsit kellett futni a győzelemért.

 

EREDMÉNYEINK:

I. kcs. fiú csapat

6-7 hely

I .kcs. lány csapat

4-6-7 hely

II. kcs. lány egyéni (43 fő)

4. hely Repei Petra

II. kcs. fiú csapat                                                    

5-7-10-12 hely

II. kcs. lány csapat

3-13 hely

III. kcs. fiú egyéni (44 fő)                                       

2. Páczai Dávid

III. kcs. fiú csapat                                                   

6 -12. hely

III. kcs. lány csapat

6.hely Mátyás                   

IV. kcs. fiú egyéni (26 fő)                           

4. hely Kontra László

IV. kcs. fiú csapat                                        

4-6 hely

duatlon.jpg

Hivatali ügyek intézése

hivatali_ugyek2.JPG

Tuesday the 13th. Joomla 2.5 Templates.